Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Editie speciala Volvo Ocean Race pentru modelele FH si FH16

postat 14 mar. 2017, 04:44 de Cargo Magazin   [ actualizat la 14 mar. 2017, 04:45 ]
Volvo FH și Volvo FH16 sunt acum disponibile într-o nouă versiune exclusivă, inspirată de competiţia nautică Volvo Ocean Race, care va lua startul în această toamnă. Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 combină nivelul excepțional de confort și nivel de echipare cu un design unic. Aceasta va fi disponibilă pentru vânzare într-un număr limitat. Clienții care doresc să sporească şi mai mult siguranța și performanțele, pot opta pentru pachete opționale.

Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 este disponibilă cu o ofertă de două pachete opționale. Pachetul Performance oferă clienților Volvo FH oportunitatea de a specifica un motor de 13 l mai puternic, capabil să producă 500 CP sau 540 CP, o cutie de viteze Volvo I-Shift cu ambreiaj dublu și un retarder. Pachetul Safety, care este disponibil atât pentru Volvo FH, cât și pentru Volvo FH16, include elemente precum alarma anti-furt, cutie de valori care poate fi incuiată, sistem de suport la schimbarea benzii de circulație, sistem de alertare a șoferului și Adaptive Cruise Control.

Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 va fi produsă în număr redus, pentru o perioadă scurtă de timp. Vânzările vor începe la jumătatea lunii martie (săptămâna 11).

Ediția limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 este disponibilă pentru:
Volvo FH cu cabină Globetrotter sau Globetrotter XL şi cu o gamă largă de puteri ale motorului.
Volvo FH16 cu cabină Globetrotter sau Globetrotter XL și o gamă largă de puteri ale motorului.
De asemenea, ediţia limitată Volvo Ocean Race pentru Volvo FH face parte din campania de vanzări Globetrotter Club 2017 disponibilă in România. Mai multe informaţii despre această ofertă găsiţi la http://www.volvotrucks.ro/