Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ekol incepe era Logistics 4.0

postat 25 apr. 2017, 02:43 de Cargo Magazin   [ actualizat la 25 apr. 2017, 02:43 ]
Ekol, unul dintre cei mai mari furnizorii de servicii logistice din Europa, a 
prezentat noua viziune Logistics 4.0, precum și noua identitate vizuală a companiei. Ekol continuă călătoria începută în 1990 și își consolidează drumul cu ajutorul unei noi identități corporative, aliniate unei noi strategii de brand. Bucurându-se de o experiență în industrie de peste un sfert de secol, Ekol, prin spiritul său antreprenorial, adoptă abordări îndrăznețe și dinamice, fiind astfel capabilă să ofere soluții inovatoare și excelență operațională în filialele sale din cele 15 țări.

“Industria 4.0 oferă oportunități nelimitate pentru industria de logistică, deoarece este implicată în toate procesele existente, de la primul producător până la consumatorul final. Astfel, putem menționa transformarea care a survenit în conceptul “7 rights of logistics”: furnizarea cantităţii potrivite din produsul potrivit, de la sursa potrivită, în maniera potrivită, la momentul potrivit, pe un traseul potrivit și la un preț potrivit. Astăzi, ca o companie de logistică integrată, Ekol oferă o perspectivă definitorie pentru domeniul logisticii, inspirată de Industria 4.0”, a declarat președintele Ekol, Ahmet Musul.

”A fi destul de bun nu a fost niciodată suficient pentru noi. Credința noastră în transformare continuă și dinamică ne ghidează către creştere și dezvoltare în fiecare zi. Suntem conștienți de faptul că nici un alt mijloc nu poate duce la succes. Vom continua să fim o sursă de inspirație pentru industrie prin folosirea tehnologiiilor de ultimă oră, pentru a oferi servicii avansate și personalizate clienților”, a mai spus 
Ahmet Musul.