Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ekol Logistics intră pe piața din Slovenia

postat 23 mar. 2017, 04:10 de Cargo Magazin   [ actualizat la 23 mar. 2017, 04:16 ]
Ekol Lojistik
Conform strategiei de a fi unul dintre cei mai mari furnizori de logistică din Europa, cu resurse proprii, în martie 2017, Ekol Logistics a deschis prima filială în Slovenia. Aceasta este a 15-a țară în care Ekol și-a dezvoltat propriile facilități.

„Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern şi internațional în regim FTL si LTL, precum și servicii de depozitare pentru mărfuri bonded, dar si non-bonded. Intenționăm să deschidem primul depozit în zona Ljubljanei. De asemenea, plănuim să avem 15 angajați până la sfârşitul celui de-al doilea an de activitate Ekol în Slovenia“ a declarat Miha Ulcar, Ekol Slovenia. Ekol Slovenia a fost înființată și înregistrată și va fi operațională în 1-2 luni. Birourile și depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzătoare nevoilor clienților Ekol, vor fi deschise în cel mai scurt timp.

Ekol a început să investească în afara Turciei, în Europa, în 1996, începând cu Ekol Germania, ca apoi să pătrundă si pe piața din România, Italia, Franța, Ucraina, Grecia și Bosnia-Herțegovina. Dorind să devină o rețea de logistică din ce în ce mai extinsă pe plan european și să ofere servicii din ce în ce mai calitative, în 2013, Ekol a înființat Ekol Ungaria, într-una din zonele cele mai strategice pe harta geopolitică a Europei. În 2014, Ekol Spania a fost adăugată la rețeaua de transport a companiei. În 2015, Ekol a deschis filiale și în Polonia. Anul trecut, noi depozite și puncte de lucru Ekol au fost inaugurate în Cehia, Bulgaria și Iran.