Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ekol oferă un nou serviciu feroviar de tip block train între Ungaria și Germania

postat 4 sept. 2017, 22:43 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 4 sept. 2017, 22:44 ]
http://www.ekol.com/en/
Ekol Logistics continuă să implementeze strategia de a dezvolta mai multe conexiuni intermodale în Europa. În acord cu acest obiectiv, Ekol oferă un nou serviciu feroviar pe trenuri bloc între Budapesta, Ungaria și Koln, Germania.

“Suntem foarte fericiți să deschidem această conexiune feroviară cu trenuri dedicate, deoarece, datorită acesteia, putem să conectăm CEE cu Germania, Benelux, Franța și UK. Trebuie să subliniem că este primul serviciu feroviar de acest tip din Ungaria operat de o companie 3PL. Până acum, doar trenuri publice erau folosite pentru a acoperi această rută”, a declarat Ákos Kovács, Country Manager Ekol Ungaria.

Trenul va pleca din Budapesta de trei ori pe săptămână, în fiecare luni, miercuri și vineri la ora 22:00 și va ajunge în Koln la ora 05:00, în zilele de miercuri, vineri și duminică. La retur, trenul va pleca din Koln în fiecare luni, miercuri și vineri la ora 20:00 pentru a ajunge în Budapesta două zile mai târziu, la ora 03:00.

Trenul va fi format din vagoane duble, având capacitatea de a transporta 32 de megatrailere sau unități de 45 de picioare și vagoane potrivite pentru containere de 60 de picioare, care pot transporta și containere de 20 și 30 de picioare.