Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Eurolines Romania intra in reteaua FlixBus

postat 29 aug. 2017, 04:35 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 29 aug. 2017, 04:36 ]
Din septembrie, liniile internationale ale Eurolines Romania catre Germania, Cehia, Anglia, Italia, Spania sau Franta vor fi integrate in reteaua de rute internationala a FlixBus. Incepand de la 1 septembrie vor fi disponibile bilete pentru 200.000 de conexiuni zilnice catre 1.200 de destinatii din Europa, atat pe site-ul www.FlixBus.ro cat si prin aplicatia FlixBus App si in cele aproape 1.400 de puncte de vanzare ale Eurolines Romania din intreaga tara. Calatorii din Romania vor beneficia de cel mai nou si facil acces la cea mai extinsa retea europena de rute de transport cu autocarul.

˝Ne-am propus intotdeauna sa furnizam cele mai bune servicii clientilor nostri si suntem bucurosi sa anuntam inceperea parteneriatului cu FlixBus. Prin integrarea servicilor inteligente si a standardelor inalte de siguranta si calitate ale FlixBus vom deschide o noua era in transportul cu autocarul din Romania. Pe parcursul urmatoarelor luni vom implementa servicii la bord aditionale in intreaga flota de autocare, ce vor imbunatati semnificativ experienta de calatorie a pasagerilor si vor conduce la atragerea de noi segmente de clienti la scara europeana. Suntem extrem de convinsi ca nu doar Eurolines Romania si partnerii sai, dar si intreaga industrie romaneasca de turism vor beneficia de pe urma acestui parteneriat”, a declarat Dragoş Anastasiu, Director General Eurolines Romania.

˝Aceasta colaborare este un pas urias inainte pentru noi in a continua sa conectam orasele importante ale Romaniei cu cele 26 de tari europene din portofoliul nostru. Prin combinarea serviciilor noastre si a inovatiei tehnologice cu experienta regionala de peste 20 de ani a Eurolines Romania, vom oferi o noua experienta “verde” de calatorie clientilor din Romania. Pana la inceperea varfului de sezon de iarna vom integra complet liniile in reteaua noastra si vom construi cea mai puternica oferta pentru utilizatorii romani˝, a spus si Nikolai Voitiouk, FlixBus Vice President Business Eastern Europe.