Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

EUROPART a deschis o sucursala la Ploiesti

postat 27 mar. 2017, 23:43 de Cargo Magazin   [ actualizat la 27 mar. 2017, 23:44 ]
EUROPART, liderul la nivel european în distribuirea de piese de schimb pentru vehicule comerciale, autobuze, vehicule speciale și accesorii pentru atelier, își extinde prezența prin rețeaua de sucursale în centrul României. În martie s-a deschis o nouă sucursală localizata la aproximativ 65 de kilometrii de București, în orașul Ploiești. În prezent, EUROPART deține 12 sucursale în România.

"Noua sucursală din Ploiești este prima sucursală deschisă în zona Prahova. Datorită localizării favorabile pe o rețea importantă de trafic, putem oferi acum clienților noștri din această regiune o aprovizionare rapidă și cuprinzătoare cu piese de schimb pentru camioane, autobuze, transportatoare și remorci." Sucursala este localizată pe drumul principal dintre București și Brașov – una dintre cele mai importante rute către centrul țării", spune directorul EUROPART România, Siegfried Ludwig.

Noua filială va deveni legătura dintre sucursalele în sudul și în centrul României. Pentru sucursala Ploiești vor fi ușor accesibile orașele din apropiere de exemplu Buzău si Târgoviște, si cele din est, cum ar fi Focșani, dar și noua piață care ia avânt din Galați. "Astfel putem oferi o disponibilitate mai mare a pieselor în aceste regiuni. 
Odată cu deschiderea noii sucursale, ne apropiem de obiectivul nostru de a deveni unul dintre primii doi dealeri de piese de schimb pentru vehicule comerciale din România", a explicat Siegfried Ludwig. 

Noua sucursală de la Ploiești va avea programul de luni până vineri de la 08:00-18:00 și sâmbătă de la 08:00-13:00.