Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

EUROPART deschide sucursale la Constanta si Cluj

postat 26 iul. 2016, 02:20 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:22 ]
EUROPART, liderul la nivel european in distribuirea de piese de schimb pentru vehicule comerciale si accesorii pentru atelier, isi extinde prezenta in Romania cu doua sucursale noi, la Constanta si Cluj.

"In ciuda situatiei economice dificile din ultimii ani, EUROPART ROMPART continua sa creasca. Aceasta evolutie este in mod clar un pas important. Am reorganizat echipa noastra sa devina una dintre cele mai bune din domeniu, oferind suport complet si expertiza pentru clientii si partenerii nostri", a declarat Siegfried Ludwig, Managerul din Romania al EUROPART ROMPART.

Noua filiala din Constanta este amplasata strategic in vecinatatea autostrazilor A4 si A2, care leaga estul si sudul tarii cu marea. In plus, noua filiala este aproape de drumurile nationale care leaga sudul cu nordul Romaniei. "Aceasta noua locatie este o completare importanta pentru ne face simtita prezenta in zona: este amplasata intre parcuri industriale mari, cum ar fi Logistic Park SA sau Zona Industriala Palas si unde reprezentantii nostri de vanzari pot accesa cu usurinta si alte orase strategice din tara, cum ar fi Mangalia, Calarasi, Agigea sau Medgidia ", spune Siegfried Ludwig.

A doua sucursala noua, cea din Cluj, are de asemenea o locatie strategica, pe un nod de transport important spre nord. Ambele ramuri sunt deschise de luni pana vineri de la 09:00-18:00 si sambata de la 09:00-13:00.