Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

EUROPART își face intrarea pe piața din Sud –Vest a Olteniei

postat 20 feb. 2017, 04:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 20 feb. 2017, 04:30 ]
EUROPART, liderul la nivel european în distribuirea de piese de schimb pentru vehicule comerciale, autobuze, vehicule speciale și accesorii pentru atelier, își extinde prezența pe piața din Sud-Vest a României prin deschiderea unui nou punct de lucru la Râmnicu Vâlcea. Noua filială va consolida rețeaua de sucursale a companiei și va face legătura dintre sucursalele aflate în vestul și centrul țării cu regiunile din sud-vestul România, situate în zonele Vâlcea, Gorj, Olt, Dolj si Mehedinti.

Managerul EUROPART din România, Siegfried Ludwig, a afirmat: ”Regiunea Vâlcea reprezintă o oportunitate de dezvolvare mare în ceea ce privește planurile de afaceri și obiectivele pe care ni le-am propus pe termen lung. Cu această deschidere ne facem intrarea în Sud-Vestul Olteniei și va constitui baza pentru viitoarea rețea EUROPART ROMPART în această regiune”. 

Datorită acestei extinderi, EUROPART poate asigura o disponibilitate mai mare a produselor din marca proprie în aceste regiuni. Cu această deschidere, EUROPART ROMPART a ajuns acum la un total de unsprezece sucursale în România".