Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Facebook participa la Ziua Comunicatiilor 2017

postat 10 apr. 2017, 23:06 de Cargo Magazin   [ actualizat la 10 apr. 2017, 23:07 ]
Pentru prima data in Romania, Facebook va sustine o prezentare in cadrul conferintei Ziua Comunicatiilor, pe 25 aprilie la JW Marriott. Dr. Robbert Peper, Head Global Connectivity and Technology Policy in cadrul Facebook, va vorbi audientei despre ”Policies for an Inclusive Internet”. In mod curent, Robert Pepper gestioneaza strategia Facebook de dezvotare si adoptie a noilor tehnologii, cu precadere la nivel de infrastructura si conectivitate. Anterior intrarii in echipa Facebook, Rober Pepper a fost VicePresedinte in cadrul Cisco unde s-a ocupat de politica internationala privind avansul tehnologic in domenii precum broadband, wireless, securitate si confidentialitate etc. Robert Pepper este un vorbitor cunoscut la marile conferinte internationale din domeniul IT&C.

„Suntem foarte mandri sa-l avem la editia 2017 pe reprezentantul Facebook, Dr. Robert Pepper. Facebook este una dintre cele mai admirate companii la nivel global si care influenteaza major procesul de transofrmare digitala. Social Media a adaugat o dimeniune noua Internetului si necesita redefinirea regulilor si politicilor publice”, afirma Liliana Balici, Director General ITS Events Management, organizatorul conferintei.

Conform unui studiu recent realizat de Facebrands.ro, in Romania exista 9,6 milioane conturi de utilizator si peste 40.000 de pagini. In anul 2016, activitatea pe Facebook a crescut considerabil atat in randul populatiei cat si al companiilor romanesti. Reteau sociala tinde sa devina un canal important de comunicare si informare, pentru cele mai diverse domenii de activitate, de la cumparaturi la politica.

Participarea la coferinta Ziua Comunicatiilor este libera, in baza inregistrarii pe site: http://zcom.ro/inregistrare.