Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Facelift pentru Citroen C4 Picasso si Grand C4 Picasso

postat 22 iul. 2016, 00:25 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:23 ]
Thomas Brémond @ Dream On Productions  
Conceput dupa cele mai inalte standarde Citroen de creativitate si know.-how, noul C4 Picasso este un monovolum (MVP) modern si inovativ. Acesta se distinge prin stilul sau puternic si expresiv, cu linii dinamice si o silueta frontala si posterioara usoara si unica. Designul este accentuat prin proportiile sale pline de originalitate, care combina un exterior compact, cu un spatiu interior lider-de-clasa si un volum generos.

Interiorul este proiectat in spiritul unui spatiu deschis si ofera o ambianta pura si plina de lumina, gratie unor materiale care imbunatatesc perceptia calitatii si bunastarea tuturor pasagerilor. Acest sentiment este, si mai mult, intarit de performantele rutiere si stabilitatea lui C4 Picasso care, datorita dezvoltarii platformei EMP2, realizeaza o imbinare perfecta intre tinuta de drum ireprosabila si clasicul confort Citroen.

Inca de la lansare, Citroen C4 Picasso a fost disponibil in varianta cu tehnologii de agrement, inclusiv cu o interfata de conducere 100% tactila si un ecran panoramic HD de 12 inch, ca si alte inovatii menite sa asigure o experienta relaxanta la volan, precum Vision 360 si Park Assist. Printre tehnologiile care fac viata mai usoara se numara noul sistem conectat de navigatie 3D Citroen Connect Nav, Hands-Free Tailgate - prin care conducatorii auto pot deschide portbagajul cu... piciorul, sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie si consiliere, sistemul autopilot adaptativ cu functie de oprire, sistemul de avertizare Lane Departure, frana activa de siguranta, sistemul de atentionare a conducatorului auto si sistemul de monitorizare a unghiul mort.

Faceliftul introduce si o noua versiune de motorizare, PureTech 130 S&S EAT6, care se alatura celorlalte motoare Euro 6 PureTech si BlueHDi, cu amestecul lor impresionant de performanta si consum redus de combustibil.