Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Farmec deschide un spatiu logistic nou in Timis

postat 26 iul. 2016, 02:18 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:24 ]
Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, continua extinderea si modernizarea retelei de distributie in tara. Dupa deschiderea unui nou magazin la Timisoara, compania anunta inaugurarea unui punct logistic mai amplu, destinat stocarii si distributiei produselor Farmec.

Depozitul va deservi judetele Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara. Amplasat la numai 7 km de Timisoara, in localitatea Ghiroda (Strada Calea Lugojului 140/2), intr-un loc destinat spatiilor de depozitare cu acces pentru masini mari, noul spatiu logistic Farmec are o suprafata totala de 500 de metri patrati, fiind considerabil mai mare decat cel avut anterior. Mai generos si modern echipat, noul spatiu intruneste toate conditiile de depozitare obligatorii, in conformitate cu normativele actuale.

Necesitatea extinderii depozitului Farmec a venit ca urmare a cresterii interesului romanilor pentru produsele companiei si, totodata, a vanzarilor. Punctul logistic deserveste aproximativ 1000 de clienti, unii dintre ei avand mai mult de un singur punct de vanzare, in zone precum Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.