Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Federal-Mogul inaugureaza o noua fabrica in Romania

postat 21 iul. 2016, 05:52 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 04:09 ]
Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation si lider mondial in producerea de tehnologii pentru sectorul auto, anunta deschiderea oficiala a celei mai recente fabrici de ultima generatie din Romania. Ceremonia de inaugurare va avea loc in data de 14 aprilie, in prezenta angajatilor companiei. Cu o suprafata de 12.000 metri patrati, noua unitate de productie se alatura astfel fabricii de placute de frana existente deja la Ploiesti.

Aceasta va aproviziona constructorii de autovehicule din Europa cu ansambluri si componente de calitate superioara pentru stergatoare auto. Aceleasi tehnologii avansate sunt utilizate si pentru productia stergatoarelor auto disponibile in service-uri si la distribuitorii globali de componente aftermarket, sub renumitul brand Champion. Fabrica foloseste procese de productie si ambalare de inalta precizie si calitate, atat pentru ansambluri de lame plate pentru stergatoarele de parbriz si luneta, cat si pentru ansambluri de lame conventionale si brate de stergatoare. Procesele standardizate, tratamentele variate ale suprafetelor stergatoarelor si finisajele, asigura cele mai inalte standarde de calitate pentru diferite modele de stergatoare.

"Prezenta noastra aici a crescut considerabil de la deschiderea fabricii de placute de frana, in 2014. De asemenea, am dezvoltat si un centru de servicii modern in Bucuresti si ne aflam in plin proces de extindere a capacitatii de productie la fabrica de placute de frana din Ploiesti. Inaugurarea fabricii de stergatoare de parbriz de la Ploiesti reprezinta pasul urmator in strategia noastra de a optimiza operatiunile companiei in Europa. Aceasta va spori competitivitatea pe piata internationala automotive", a declarat Daniel Ninivaggi, CEO, Federal-Mogul Motorparts si Co-CEO Federal-Mogul Holdings Corporation.