Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

FM Logistic inoveaza in domeniul solutiilor pentru comertul electronic

postat 26 ian. 2017, 23:24 de Cargo Magazin   [ actualizat la 26 ian. 2017, 23:24 ]
Pentru optimizarea pregătirii comenzilor on-line în depozit, FM Logistic împreună cu partenerul său Balea, specialist în soluţii logistice, au dezvoltat o soluţie inovatoare dedicată comerţului on-line: e-Shopeur, un cărucior conceput pentru a facilita pregătirea comenzilor on-line.

Soluţia e-Shopeur economiseşte timp, este rapidă şi reactivă, având o funcţie cu triplu-control: scaner/senzor manual/sistem de cântărire. Permite pregătirea simultană a 48 de comenzi, beneficiind de un sistem de cântărire integrat la fiecare nivel al căruciorului. Sistemul IT de la bord garantează trasabilitatea activităţii de picking.

E-Shopeur scuteşte operatorii de sarcina verificării comenzilor aceasta realizându-se în timp real, permiţând detectarea eventualelor erori şi având o rată ridicată de acurateţe. Este ușor de manevrat datorită sistemului de roți independente și poate fi manipulat cu o singură mână. Operațiunile logistice din depozit trebuie să se realizeze foarte rapid, iar acest sistem permite economisirea a 2 ore zilnic, rezultând astfel o productivitate optimizată.