Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ford lanseaza noul hatchback KA+

postat 25 iul. 2016, 00:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:36 ]
Ford Europa a lansat astazi noul autoturism de mici dimensiuni KA+, care ofera spatiu interior extraordinar, un consum de carburant excelent si o dinamica placuta a sofatului la un pret avantajos. Alaturandu-se gamei Ford de autoturisme de mici dimensiuni impreuna cu cel mai bine vandut model, Fiesta, KA+ ofera o alternativa noua pentru cumparatorii europeni care doresc un autoturism stilat, bine echipat si de inalta calitate la un pret de plecare pentru piata din Romania de la 9900 Euro TVA inclus.

"Ford are o indelungata traditie in a oferi autoturisme de mici dimensiuni la preturi avatajoase ,care sunt practice, economice si placute de condus. KA+ continua aceasta traditie, oferind o valoare importanta unui autoturism compact ce este caracterizat de o dinamica a sofatului agila si de un interior confortabil, cu cel mai mare spatiu in zona capului pentru pasagerii din fata si spatiu pentru picioare pentru pasagerii din spate in clasa din care face parte", a declarat Jim Farley, vicepresedinte executiv si presedintele diviziei Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Ford Motor Company.

Clientii din Romania pot comanda acest model incepand cu luna septembrie, iar primele livrari vor fi facute la sfarsitul acestui an; noul Ford KA+ este un hatchback cu 5 usi bazat pe platforma globala Ford pentru autoturisme de mici dimensiuni si ofera spatiu generos pentru cinci persoane cu o lungime generala de mai putin de 4 metri.

KA+ este putin mai scurt decat Fiesta, dar este cu 29 de milimetri mai inalt, cu un interior optimizat care ofera cel mai mare spatiu in zona capului pentru pasagerii din fata si spatiu pentru picioare pentru pasagerii din spate in clasa din care face parte. KA+ este un autoturism foarte practic, avand un portbagaj cu capacitate de 270 de litri - suficient pentru doua valize mari - plus plierea 60/40 a banchetei spate si 21 de spatii de depozitare pentru obiecte mici in habitaclu.