Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ford prezinta noul Tourneo Custom

postat 6 iul. 2017, 23:06 de Cargo Magazin   [ actualizat la 6 iul. 2017, 23:11 ]
Ford a dezvăluit primele detalii legate de noul și versatilul transportor de persoane Tourneo Custom, care oferă călătorii de primă clasă pentru până la nouă pasageri într-un interior premium complet redesenat. Modelul vizează serviciile de shuttle business, utilizarea personală de familie și clienții lifestyle, va fi disponibil în a doua parte a anului 2017, iar primele livrări vor avea loc la începutul anului 2018.

Noul Tourneo Custom se remarcă prin designul frontal curajos subliniat de grila radiatorului cu cinci bare cromate și le oferă clienților un habitaclu luxos care iese în evidență printr-o așezare unică în segment a celor șase scaune individuale posterioare care pot fi dispuse în format conferință: locurile de pe al doilea rând pot fi întoarse la 360 de grade cu spatele la sensul de mers.

Cel mai mare model din gama Tourneo a fost complet reconstruit pentru a oferi un nivel superior de rafinament și sofisticare subliniat de materialele de calitate, de confortul îmbunătățit și de izolarea fonică deosebită, dar și de cele mai noi tehnologii împrumutate din gama de autoturisme Ford, cum ar fi Limitatorul de viteză inteligent și pachetul multimedia SYNC 3.

”În noul Tourneo Custom, fiecare pasager se poate bucura de cel mai bun scaun disponibil. 
Acest transportor de persoane versatil a fost transformat de la A la Z, oferind acum un interior stilat care combină confortul și calitatea unei mașini de lux cu un nivel excepțional de spațiu și cu un nivel practic foarte ridicat”, spune Pete Reyes, director al acestei linii de vehicule în cadrul Ford Europa.

Noile inovații suplimentează îmbunătățirile semnificative pe care Tourneo Custom le-a primit în 2016, între acestea numărându-se revoluționarul motor diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri, noua cutie automată SelectShift cu șase trepte și o suspensie spate pneumatică disponibilă opțional.

Introdus inițial pe piață în 2013, Tourneo Custom este vârful absolut al familiei de transportoare de persoane Tourneo, care include modelul cu cinci locuri Tourneo Courier, dar și Tourneo Connect, disponibil în versiuni cu cinci sau șapte locuri.