Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ford va deschide un birou pentru soluții inteligente de mobilitate

postat 12 iun. 2017, 23:16 de Cargo Magazin   [ actualizat la 12 iun. 2017, 23:16 ]
Ford a anunțat că va deschide la Londra un Birou de Inovație dedicat Transportului Inteligent care se va concentra pe viitoarele soluții de transport la nivel european. Noul birou îi va oferi echipei de specialiști ultracalificați Ford acces rapid la companii de clasă mondială din zona digitală, la instituții academice de vârf și la partenerii deja existenți. Ținta este dezvoltarea pe termen scurt a soluțiilor de transport inteligent care rezolvă cerințele orașelor mari ale Europei.

“Stabilirea unei baze în centrul inovației mobilității din Londra pentru echipa noastră aflată în continuă creștere este o mișcare vitală pentru a accelera procesul nostru de învățare și dezvoltarea noilor tehnologii. Biroul din hub-ul tehnologic Here East ne va oferi posibilitatea de a stabili colaborări strânse și de a dezvolta conceptele neconvenționale de care avem nevoie pentru a răspunde la provocările de transport ale viitorului”, a declarat Steven Armstrong, vicepreședinte al Grupului și președinte al birourilor Ford Motor Company din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, la deschiderea London Tech Week.

“În același timp, ne vom plasa ideal pentru a continua împreună cu partenerii noștri construcția proiectelor deja existente și vom avea acces la talentele londoneze de clasă mondială din domeniul digital. Acești doi vectori vor fi cheia ambiției noastre de a deveni liderul mondial în soluții alternative de transport”.