Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Gebrüder Weiss a lansat propria rețea în SUA

postat 3 iul. 2017, 23:15 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 iul. 2017, 23:15 ]
Servicii unitare în întreaga lume, sub o marcă universală: aceasta este strategia companiei de logistică Gebrüder Weiss. După înființarea diferitelor locații în Germania, China, Hong Kong și Singapore în prima jumătate a anului, compania a atins o nouă piatră de hotar, anunțând înființarea unei organizații naționale proprii în SUA. Pe 3 iulie și-au început activitatea cinci sedii noi sub egida Gebrüder Weiss. Atlanta, Boston și Los Angeles au fost preluate 100% de la o fostă societate mixtă americană. Alte sedii au fost inaugurate în New York, respectiv Chicago, noul sediu central al Gebrüder Weiss în SUA.

În afară de diferitele servicii de transport cu accent pe transporturile aeriene și navale, Gebrüder Weiss va asigura în noile sale locații și soluții logistice specifice. Gama de servicii oferite pornește de la depozitarea mărfurilor și distribuția locală până la soluții de E-Commerce, inclusiv sisteme Webshop. Totodată, compania dorește să transfere treptat noilor sedii expertiza sa în diferite domenii, cum ar fi domeniul auto sau high-tech.

„Combinăm în prezent o rețea globală universală cu numeroase cunoștințe de specialitate locale. Prin acest concept, ne dorim ca și în noile locații să ne consolidăm poziția de companie de logistică Service Excellence“, afirmă Heinz Senger-Weiss, membru al consiliului de conducere al Gebrüder Weiss. Datorită portofoliului bogat de clienți, în anii trecuți s-au putut dezvolta deja soluții logistice unitare la nivel global. Gebrüder Weiss intenționează să intensifice considerabil această ofertă și să o dezvolte în continuare împreună cu clienții săi. „Prezența noastră independentă și solidă în SUA are o semnificație strategică enormă pentru noi“, declară Senger-Weiss.