Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

GEFCO are un nou sef al diviziei de relatii contractuale cu PSA

postat 26 iul. 2016, 02:41 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:41 ]
Grupul GEFCO anunta numirea Annei Lambusson la conducerea diviziei responsabile de managementul relatiilor contractuale cu PSA. Aceasta este in acelasi timp si Membru al Comitetului Executiv Central al Grupului GEFCO.

Anne Lambusson combina experienta dobandita in industria auto si transport feroviar cu abilitatile de management al companiilor pe care le-a dobandit in mediile internationale specifice acestor doua sectoare. Ea il inlocuieste pe Paul-Henri Freret in cadrul diviziei responsabile de managementul relatiilor contractuale cu PSA, acesta preluand conducerea zonei ASOR (Asia de Est) ca Vicepresedinte Executiv al grupului.

In prealabil, evolutia profesionala a Annei Lambusson este strans legata de expertiza dobandita in Franta in cadrul SNCF Group unde a ocupat, pe rand, pozitia de Director General Regional pentru Reteaua SNCF Rhône-Alpes si Auvergne, precum si Vicepresedinte responsabil pe partea de Operatiuni Internationale pentru Keolis, filiala a SNCF Group. Aici, Anne Lambusson s-a ocupat de gestionarea unor proiecte mari de infrastructura, dedicate reinnoirii si modernizarii retelei feroviare in conformitate cu noile nevoi de mobilitate, si de lansarea unor noi concesiuni pe piata publica internationala. Activitatea celor sapte filiale aflate sub responsabilitatea sa, s-a dezvoltat in mod semnificativ pe parcursul intregii perioade de colaborare cu SNCF Group.