Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Goodyear a lansat în România conceptul hibrid Premio TruckForce

postat 17 oct. 2017, 04:51 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 17 oct. 2017, 04:54 ]
Rețelele Premio și TruckForce au lansat la Arad centrul hibrid de Service și Retail cu anvelope pentru turisme și camioane, Premio TruckForce Dumivest UTA 2, și introduc oficial pe piața locală un nou concept de service cu adresabilitate și către flotele mai mici de camioane.

Rețeaua europeană Premio cu franciză de la Goodyear, prezentă pe piața locală de service și retail pentru anvelope încă din 2009, este specializată servicii de calitate pentru turisme și autoutilitare de până la 3,5 tone. Oferta Premio este recunoscută ca fiind destinată segmentului de turisme, cu un standard de calitate unitar impus în toate centrele afiliate. 
La rândul său, rețeaua de service TruckForce are peste 2.000 de centre în Europa, oferind servicii specializate flotelor de transport rutier care operează cu vehicule comerciale.

Noul concept hibrid, Premio TruckForce, îmbină calitatea serviciilor oferite de ambele rețele de service și retail, precum și forța lor pe piață, pentru a deservi la standarde europene atât flotele de turisme, cât și pe cele de camioane.

”Standardul ridicat al serviciilor pentru clienţi este fundamentul activității rețelei Premio. De aceea, muncim în permanență la îmbunătățirea ofertei noastre de servicii de management pentru centrele profesionale de vânzare cu amănuntul a anvelopelor. 
Prin noul concept hibrid aducem un plus rețelei noastre Premio, oferind acum și flotelor mai mici același standard ridicat pe care l-am impus pe piață prin două rețele de service de top. În acest context, prin lansarea Premio TruckForce Dumivest UTA 2, dorim să arătăm în cel mai bun mod posibil ce înseamnă acest concept hibrid și să spunem pieței că Premio TruckForce este o garanție a celor mai bune servicii”, a declarat Piotr Jakuć, directorul de dezvoltare Premio și Vulco în Europa Centrală și de Sud.