Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Goodyear introduce aplicatia eCasing Mobile

postat 26 ian. 2017, 23:17 de Cargo Magazin   [ actualizat la 26 ian. 2017, 23:18 ]
Sistemul de succes pentru reșapare eCasing de la Goodyear este acum încă o dată îmbunătățit prin introducerea aplicației pentru mobil eCasing Mobile. Aceasta va permite tuturor utilizatorilor să acceseze sistemul de pe telefoanele lor mobile, într-o manieră mai convenabilă și mai rapidă, pentru a asigura o eficiență mai mare în rețeaua de reșapare a anvelopelor pentru vehicule comerciale.

eCasing este un sistem de management al carcasei anvelopelor de camion pe bază de internet. Acesta este folosit de-a lungul Europei, nu doar de către Goodyear, de către partenerii care oferă servicii de reșapare și de către distribuitori, ci și de către operatorii de camioane, autobuze și autocare. Noua versiune pentru mobil este disponibilă gratuit și este compatibilă atât cu telefoanele pe android, cât și iOS. Aceasta este ceva ce vine în plus pentru dezvoltarea platformei myway eBusiness B2B de la Goodyear, oferind utilizatorilor o mai mare vizibilitate, o mai mare capacitate de urmărire și o mai mare capacitate de actualizare a informațiilor, atât online, cât și pe dispozitivele mobile.

”Cu noua aplicație eCasing Mobile am sporit versatilitatea celui mai important sistem de management al reșapării pe care îl deținem. Explicate pe scurt, tranzacțiile de tip eCasing presupun că flotele au propriile lor carcase pe care le dau la reșapat și care le sunt returnate sau că își dau pur și simplu carcasele la schimb pentru anvelope reșapate. Credem că este pentru prima dată în industrie când se introduce versiunea mobilă a sistemului de succes eCasing și că această introducere crește eficiența ofertei noastre către consumatori. Aceasta este și o dovadă în plus a angajamentului Goodyear de a livra soluții de top în businessul comercial”, a spus Grégory Boucharlat, Director Retread Operations Europa, Orientul Mijlociu și Africa la Goodyear Dunlop.