Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Goodyear prezinta la IAA anvelope de camion cu rating A la rezistenta la rulare

postat 21 sept. 2016, 23:17 de Cargo Magazin   [ actualizat la 21 sept. 2016, 23:17 ]
Anvelopele de camion prototip Goodyear SUPER FUELMAX vor fi dezvelite la salonul pentru vehicule comerciale de la Hanovra, IAA 2016. Anvelopele prototip dezvoltate pentru axa de direcție și pentru cea de tracțiune, care au ambele un rating A conform etichetei UE pentru anvelope, vor fi montate pe camioanele DAF expuse la stand, care au toate cel mai înalt nivel la capitolul eficiența consumului de carburant.

Anvelopele de camion prototip Goodyear ce vor fi expuse la salon sunt anvelopa SUPER FUELMAX S pentru puntea de direcție, în dimensiunea 385/55R22.5, și anvelopa SUPER FUELMAX D pentru puntea de tracțiune, în dimensiunea 315/70R22.5, și sunt o dezvoltare ulterioară a gamei de succes cu rezistență scăzută la rulare Goodyear FUELMAX. La IAA, aceste anvelope vor fi montate pe unitatea tractoare optimizată din punct de vedere al consumului de carburant DAF XF 4x2.

În plus față de ratingul de excepție A la rezistență la rulare, conform etichetei europene pentru anvelope, anvelopa pentru axa de tracțiune se califică pentru certificarea specifică anvelopelor de iarnă și poartă însemnele muntelui cu trei piscuri și fulgul de nea (3PMSF). Anvelopele prototip super eficiente din punct de vedere al consumului de carburant demonstrează angajamentul asumat de Goodyear pentru a dezvolta produse inovative care să reducă Costul Total de Deținere și Utilizare pentru flote, grație consumului de carburant mai scăzut – un factor de cost cheie pentru operatorii de flote.