Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Graficul lucrarilor la statiile de metrou cu un singur acces

postat 18 mai 2017, 23:26 de Cargo Magazin   [ actualizat la 18 mai 2017, 23:31 ]
Metrorex a anuntat graficul final pentru desfasurarea lucrarilor de modernizare a instalatiilor de control-acces la statiile de metrou cu un singur acces. Lucrarile de modernizare a aparatelor de taxare la statiile de metrou cu un singur acces, se vor desfasura succesiv, in perioade diferite de timp, dupa cum urmeaza:

- Pipera: 15 iulie – 21 iulie 2017
- Constantin Brancoveanu: 22 iulie – 28 iulie
- Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august 2017
- Piata Victoriei 2: 5 august – 11 august
- Basarab 1: 12 august – 18 august
- Tineretului: 19 august – 25 august
- Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie
- Aparatorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie
- Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie
- Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie
- Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie.

Metrorex a informat autoritatile locale si RATB referitor la perioadele cand se vor executa lucrari in statiile cu un singur acces si, totodata, a solicitat sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata. Pentru ca disconfortul resimtit de calatori sa fie minim, graficul lucrarilor la statiile de metrou cu un singur acces a fost stabilit in functie de perioadele cu trafic scazut, ca urmare a vacantelor scolare si a concediilor.

Perioada maxima estimata pentru inchiderea statiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu inceperea lucrarilor intr-o zi de vineri, dupa terminarea programului normal de lucru al Metrorex si dupa ce ultimii calatori vor parasi statia de metrou. Lucrarile de modernizare a statiilor de metrou se desfasoara atat ziua, cat si noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru.

Deschiderea statiei pentru publicul calator se va realiza in timpul programului normal de lucru, in ziua de sambata a saptamanii urmatoare. Pe parcursul lucrarilor, personalul Metrorex va asigura asistenta necesara calatorilor.