Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Grupul GEFCO a inaugurat oficial filiala din Grecia

postat 21 nov. 2017, 02:44 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 21 nov. 2017, 03:10 ]
Grupul GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, a inaugurat oficial filiala sa din Grecia la începutul acestei luni, contribuind cu know-how-ul recunoscut în soluții de logistică globală, concepute pentru a susține producătorii industriali.

Prin înființarea unei filiale în Grecia, țară cu potențial dinamic în regiune, GEFCO își consolidează amprenta în Europa de Sud-Est, regiune în care Grupul se bucură de o prezență istorică. Grecia oferă o amplasare ideală între Europa de Est și Balcani, beneficiind de multe avantaje competitive care fac din această țară un loc perfect pentru un jucător major în logistică:
• Grecia este națiunea care deține cele mai multe nave, controlând la ora actuală 18% din flota mondială.
• Porturile din Piraeus și Salonic se numără printre porțile regionale de acces către Europa de Sud-Est și Europa Centrală.
• Grecia lansează și participă la un număr mare de programe destinate renovării, extinderii și îmbunătățirii infrastructurii;
• Producția industrială din Grecia prezintă o creștere constantă în ultimii ani, incluzând companii de top din industria alimentară și de prelucrare a tutunului și sectoare de producție din industria textilă, farmaceutică, chimică, minieră, petroliferă și de producție a metalelor.

„GEFCO își propune să-și consolideze competitivitatea și prezența pe piața din Grecia și se așteaptă să își dubleze cifra de afaceri în 2017. De asemenea, intenționăm să transmitem companiilor locale experiența noastră în domeniul logisticii, dobândită de-a lungul mai multor decenii, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea țării”, a spus Fabien Gauchet, Director General al GEFCO Grecia.

GEFCO Grecia oferă întreaga gamă de servicii a Grupului GEFCO. Filiala operează deja soluții rutiere internaționale pentru diverși clienți și va dezvolta și soluții noi, cum ar fi transportul la temperatură controlată, pentru sectoarele alimentar și farmaceutic, bine reprezentate în Grecia.