Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Începe VISTA, cea mai mare competiție pentru personalul de service

postat 5 sept. 2017, 02:52 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 5 sept. 2017, 02:53 ]
https://vista.competition.volvo.com/c/
Pe data de 4 septembrie au început înscrierile pentru cea mai mare competiție din lume dedicată personalului din rețeaua de service, VISTA (
Volvo International Service Training Awards). Se estimează că vor participa peste 18.000 tehnicieni din cadrul rețelei globale de dealeri Volvo Trucks și Volvo Buses. Prin muncă în echipă și prin dezvoltarea abilităților, VISTA dorește să atragă și să păstreze tehnicieni bine pregătiţi.

Chiar dacă VISTA este o competiție, principalele obiective sunt încurajarea muncii în echipă, construirea spiritului de echipă și a mândriei de a fi parte a acesteia, precum și încurajarea dezvoltării personale și a abilităților tehnice. Aceasta reprezintă o oportunitate pentru personalul din service de a-și crește nivelul cunoștințelor și al calității muncii. În final, aceasta conduce la îmbunătățirea serviciilor pentru clienți și la creșterea gradului de satisfacție a acestora.

Tehnicienii talentați și motivați le permit atelierelor service Volvo Trucks să diagnosticheze erorile și să rezolve „corect de prima dată" problemele tehnice ce pot apărea la camioane, în cel mai scurt timp posibil și la standarde calitative înalte. Aceste abilități sunt elemente cheie, care ajută clienții să obțină un timp maxim de utilizare a camioanelor lor.

„VISTA ne îmbunătățește abilitățile și ne oferă motivația de a fi cea mai bună echipă din lume. Iar dacă mecanicii noștri sunt cei mai buni din lume, sunt motivați să ofere cele mai bune servicii clienților", a declarat Claes Nilsson, Președintele Volvo Trucks.

Se preconizează că editia VISTA 2017-18 va atrage peste 18.000 persoane din rețeaua globală de service . Aceștia vor forma aproximativ 4.500 echipe. Tema acestui an este „Performanța este totul" - ca o recunoaștere a faptului că a lucra pentru Volvo Trucks și Volvo Buses înseamnă performanță de top în orice moment. VISTA reprezintă, de asemenea, o modalitate pentru Volvo Trucks de a răspunde provocării mondiale de a recruta și a păstra tehnicienii de service.

„Cu sprijinul tuturor membrilor echipei, VISTA reprezintă oportunitatea perfectă de a te simți ca făcând parte din cea mai bună familie de servicii post-vânzare din lume", a mai spus Claes Nilsson.
Comments