Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Încep înscrierile pentru premiile de excelență TRANSLOG 2017

postat 27 iun. 2017, 02:19 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 29 iun. 2017, 00:52 de Cargo Magazin ]
https://www.translogconnect.eu/#tab=_translog
Congresul TRANSLOG Connect este cea mai importantă întâlnire internațională de afaceri din regiunea CEE pentru profesioniștii din logistică și lanțul de aprovizionare. În fiecare an, congresul găzduiește și gala CEE Logistics and Supply Chain Management Excellence Award, la Hotelul Corinthia din Budapesta.

Juriul, format din experți internaționali, evaluează soluțiile pe baza nivelului de inovație, flexibilitate, sustenabilitate, eficiență a costurilor și contribuția la valoarea clientului. Companiile start-up, organizațiile mici și mari, producătorii, comercianții și furnizorii de soluții pot să aplice pentru premii cu un proiect implementat într-una din țările din regiune. Aplicația trebuie să conțină descrierea metodei sau a tehnicii inovatoare, obiectivele proiectului, stadiile de dezvoltare, implementarea, rezultatele obținute și un sumar. Data limită de depunere a candidaturilor este 3 octombrie 2017.

În acest an, juriul este format din Prof. Dr. Sebastian Kummer (șeful Institutului de Management al Transportului și Logisticii la Universitatea de Economie din Viena), Anna Sparty (director de aprovizionare la Beiersdorf Eastern Europe), Andrzej Paszko (șeful departamentului Global Transport la TPV Technology Group), Alexis Antonelli (șeful departamentului de Control al Producției și Logistică la Faurecia Automotive Seating Plzeň) și Stefan Putzlocher (șeful departementului Global Warehouse la Daimler).

A 7-a ediție TRANSLOG Connect Congress va avea loc în perioada 22-23 noiembrie 2017. Premiile vor fi anunțate în prima zi, iar câștigătorii vor avea ocazia unică de a evidenția cele mai bune produse, servicii și practici ale lor, prin prezentarea proiectului în fața unei audiențe formate din peste 400 de profesioniști din peste 20 de țări.