Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Informatii in timp real despre preturile la motorina in Italia, Spania si Portugalia

postat 24 feb. 2017, 01:47 de Cargo Magazin   [ actualizat la 24 feb. 2017, 01:47 ]
Furnizorul de carduri de combustibil și de servicii DKV EURO SERVICE le oferă clienților săi informații actuale cu privire la prețurile din și mai multe țări ale Uniunii Europene. Astfel, după Germania și Franța, autoritățile din Italia, Spania și Portugalia pun la dispoziție în timp real date cu privire la prețurile carburanților, iar acestea pot fi folosite pentru produsele DKV.

”Cu cât transparența privind prețurile este mai mare, cu atât crește valoarea adăugată pentru clienții noștri și cu atât mai individuale devin conceptele de produse și servicii pe care le dezvoltăm împreună cu clienții noștri”, a declarat Dirk Simon, Head of Fuel & Payment Autorisation DKV EURO SERVICE.

Până în prezent, informațiile cu privire la prețurile din afara Germaniei se bazau pe datele tranzacțiilor furnizorilor de carduri de carburanți. În consecință, nu existau informații curente cu privire la prețuri pentru stațiile de carburanți mai puțin frecventate. Rămâne de văzut dacă transparența prețurilor și în alte părți din Uniunea Europeană va produce efecte similare cu cele ale înființării Departamentului pentru transparența pieței din cadrul Autorității Federale pentru Carteluri din Germania.