Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Intalnire a patronatelor din transporturi pe tema tarifelor RCA

postat 26 iul. 2016, 02:39 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:42 ]
In data de 19 iulie a avut loc, la sediul UNTRR Bucuresti, o intalnire intre reprezentantii patronatelor din transporturile rutiere referitoare la cresterea exagerata a tarifelor RCA incepand cu data de 1 iulie 2016. La aceasta intalnire au participat: Constantin Isac (vicepresedinte UNTRR), Radu DINESCU (secretar general UNTRR), Vasile Stefanescu (Presedinte COTAR), Adrian Pop (presedinte APTE 2002), Marius Ana (director ARTRI) și Dumitru Blaga (presedinte APULUM).

Avand in vedere cresterea galopanta a tarifelor RCA, dar si ca ASF nu a tinut cont de nici una dintre propunerile transportatorilor pentru scaderea tarifelor, reprezentantii transportatorilor i-au cerut premierului Dacian Ciolos, ca o ultima incercare de dialog, sa ii primeasca intr-o intalnire pana saptamana viitoare, pentru a discuta reducerea imediata a tarifelor RCA. De asemenea transportatorii au solicitat ASF raportul integral efectuat de compania de consultanta Milliman.

In caz contrar, reprezentantii transportatorilor au stabilit ca este necesara coordonarea unor actiuni de protest la nivel national.