Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Iveco a lansat noul Stralis XP

postat 25 iul. 2016, 00:52 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:51 ]
Iveco Stralis XP  
Iveco a prezentat noul camion Stralis XP pentru transport pe distante lungi, la pachet cu o serie de servicii gandite sa miscoreze consumul si costurile pentru operatori. Tocmai de aceea, Iveco il proclama pe Stralis XP drept "Campionul TCO2", sintagma realizata prin imbinarea a doua mari preocupari ale sectorului de transport european: costul total de proprietate (Total Cost of Ownership - TCO) si CO2.

Noul Stralis XP se bazeaza pe Stralis Hi-Way si preia toate lucrurile bune ale predecesorului sau, inclusiv cabina Hi-Way sau solutia unica Euro VI HI-SCR ce nu necesita regenerare. In plus, Stralis XP vine cu un lant cinematic reinnoit complet, noi sisteme electrice si electronice, o noua transmisie, o noua punte spate si suspensie spate, un motor reproiectat si cea mai noua generatie GPS cu functii predictive.

Toate imbunatatirile si noile echipamente genereaza o reducere a consumului de carburant de pana la 11%, in timp ce noile servicii promit sa adauge economii suplimentare de pana la 3%. Impreuna, ele reduc costul total de proprietate al lui Stralis XP in operatiunile de transport pe distante lungi cu pana la 5,6%.

Stralis 480XP si 570XP, proiectate pentru misiuni foarte lungi, beneficiaza de sistemul inovator Smart EGR, care foloseste un raport mic de recirculare a gazelor de esapament, de 8%. Rezultatul este o reducere a consumului, pastrand in acelasi timp reducerea de 97% a oxizilor de azot livrata de sistemul HI-SCR si toate avantajele acestui sistem: lipsa nevoii de regenerare si de intretinere suplimentara, nici un impact asupra dimensiunii radiatorului, cele mai lungi intervale de servisare.

Noua generatie de servicii Iveco este inclusa in programul modular TCO2 LIVE. Dintre servicii enumeram TCO2 Smart Report, TCO2 Advising Fuel sau TCO2 Driving. In plus, noul Stralis XP vine cu serviciul exclusiv Uptime Guarantee, o formula complet noua care protejeaza clientul impotriva problemelor tehnice si pune vehiculul inapoi pe drum in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 24 de ore.