Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Iveco a prezentat gama pentru livrări urbane Daily Blue Power

postat 19 oct. 2017, 00:08 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 19 oct. 2017, 00:08 ]
Noua familie Daily Blue Power este formată din vehicule ideale pentru misiuni urbane și suburbane. Ele pot intra oricând în centrele orașelor, eliberând operatorii de transport de constrângerile regulamentelor de mediu, cu ajutorul unei combinații între tehnologie, emisii scăzute, performanță și eficiență. Noua gamă Daily Blue Power anticipează viitoarele restricții de mediu ce vor fi impuse la nivel european și oferă libertatea de alegere între trei tehnologii: Daily Hi-Matic Natural Power, Daily Euro 6 RDE Ready și Daily Electric.

Daily Hi-Matic Natural Power este primul vehicul comercial ușor alimentat cu gaz natural comprimat (CNG) care dispune de o cutie de viteze automată cu opt rapoarte, o combinație perfectă între emisiile scăzute și manevrabilitate în zonele urbane. Daily Euro 6 RDE Ready este primul vehicul comercial ușor care îndeplinește regulamentele Real Driving Emissions (emisii în condiții reale de conducere) care vor intra în vigoare în 2020, fapt confirmat de organizația olandeză TNO. În fine, Daily Electric este un vehicul cu zero emisii ce permite circulația în orașele care au impus cele mai severe restricții de trafic.

”În fața presiunii actuale pentru decarbonizare și restricționarea accesului în orașe, să fii sustenabil devine rapid un avantaj competitiv important în industria de transport. Sustenabilitatea a fost mereu o valoare de bază pentru Iveco, de aceea dezvoltăm metode alternative de tracțiune de peste 20 de ani și investim în tehnologii avansate care reduc drastic emisiile motoarelor diesel. Daily Blue Power este apogeul muncii noastre din acest domeniu și le oferă clienților o ocazie unică de a-și dezvolta afacerile sustenabile în mediul urban, fără limite”, a explicat Pierre Lahutte, președintele Iveco.