Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

IVECO Daily Blue Power este International Van of the Year 2018

postat 23 nov. 2017, 04:05 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 23 nov. 2017, 04:05 ]
Daily Blue Power, noua gama sustenabila Iveco pentru livrari nelimitate în zonele urbane, a fost votata 
International Van of the Year 2018 de un juriu format din 25 de jurnalisti experimentati din Europa. Premiul a fost acordat cu ocazia Solutrans, expozitie internationala pentru industria de transport rutier organizata la Lyon (Franta).

Jarlath Sweeney, presedintele juriului International Van of the Year, a motivat decizia: “Iveco merita felicitari pentru dezvoltarile impresionante realizate cu Daily Blue Power. Iveco a fost mereu un lider al sustenabilitatii in segmentul LCV, iar noua gama Daily Blue Power confirma aceasta pozitie”.

”In anul in care implineste 40 de ani, Daily a fost ales pentru a treia oara International Van of the Year. Premiul recunoaste eforturile Iveco pentru a contribui decisiv la lupta pentru un aer curat in orase si reducerea emisiilor de CO2. Daily Blue Power in versiunile sale electrice, alimentate cu gaz natural sau propulsate de cele mai curate motoare diesel anticipeaza inpactul tot mai mare al restrictiilor in centrele urbane. Ele securizeaza investitia clientilor si le ofera avantajul competitiv de care au nevoie pentru dezvoltarea afacerilor”, a spus si Pierre Lahutte, presedintele Iveco.

Lansata in Octombrie 2017, gama Daily Blue Power este singura de pe piata care le ofera clientilor libertatea de a alege dintre trei tehnologii ecologice pe cea potrivita pentru aplicatia lor si regulamentele locale. Gama include modelele:
- Daily Electric (vehicul 100% electric, fara emisii directe)
- Daily Euro 6 RDE 2020 Ready (primul vehicul comercial usor care indeplineste standardul Real Driving Emissions care va deveni obligatoriu in 2020)
- Daily Hi-Matic Natural Power (primul vehicul comercial usor alimentat cu gaz natural comprimat si echipat cu cutie automata cu 8 trepte).