Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Kuehne + Nagel Romania are un nou Director National

postat 25 iul. 2016, 00:23 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:23 ]
Plamen Penev, fostul Director National pentru Kuehne + Nagel Bulgaria din 2009, si-a asumat responsabilitatea operatiunilor in Romania incepand cu 15 martie 2016. Penev si-a inceput cariera in transport in Varna (Bulgaria), in anul 2003, avand diferite pozitii in companii de transport si forwarding , unde s-a axat in mod principal pe transportul maritim (Full Container Load) si pe vanzari.

In anul 2009 s-a alaturat Kuehne + Nagel Bulgaria ca Manager National, unde a fost responsabil de dezvoltarea organizatiei la nivel local si pentru activitatile de forwarding timp de 6 ani. Kuehne + Nagel Bulgaria este unul dintre forwarderii de top din tara in transportul maritim si aerian, iar pe parcursul celor 6 ani si-a extins semnificativ activitatea pe partea de transport rutier, mai ales activitatea de grupaj.

Plamen Penev ii succede in pozitia de Director National al Kuehne + Nagel Romania lui Pierpaolo Sironi, care s-a pensionat in martie 2016, dupa ce a condus organizatia din Romania timp de 11 ani. “Romania este o tara importanta din punct de vedere strategic in cadrul Kuehne + Nagel din Europa de Est. Suntem convinsi ca pe baza experientei sale largi, personalitatii si aptitudinilor sale, Plamen Penev va continua cu success dezvoltarea ulterioara a activitatilor noastre in Romania", spune Erwin Wittemaier, presedintele Regiunii Europei de Est Kuehne + Nagel.