Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Labelon Romania utilizeaza doua dintre solutiile UPS

postat 25 iul. 2016, 02:05 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:08 ]
Labelon Romania, furnizor de etichete pentru cele mai mari nume din industria textila, le ofera brandurilor si retailerilor componentele necesare prin care acestea se diferentiaza, beneficiind de o calitate premium a elementelor de design. Compania lucreaza cu clienti din intreaga lume, inclusiv 50 de branduri mari de imbracaminte, din 50 de tari, de pe cinci continente.
Fabrica Labelon din Romania exporta produsele sale in Marea Britanie, Bulgaria, Slovacia, Italia, Portugalia si Grecia, in plus fata de tarile din afara Europei, precum Turcia, Vietnam, Maroc, Sri Lanka, Tunisia si Bangladesh.

In ultimii ani, piata in care activeaza Labelon Romania a devenit tot mai competitiva, pe masura ce nevoile clientilor au evoluat si s-au diversificat. Un exemplu este cresterea procentului de comenzi de tip "top-up". Aceste comenzi apar atunci cand stocurile anumitor produse s-au epuizat, iar producatorii au la dispozitie pana la patru saptamani pentru a le reface.

"Partenerii nostri au incredere in serviciile noastre si se asteapta sa livram cele mai bune produse, in concordanta cu filozofia si identitatea brandurilor lor. Asta inseamna ca noi trebuie sa furnizam un volum mare de produse complexe, eficiente din punct de vedere al costurilor si fara erori", a declarat Raluca Pavel, managing director, Labelon Romania.

Cu toate ca Labelon Romania a investit in tehnologie noua pentru eficientizarea si gestionarea comenzilor de toate dimensiunile, pentru cele de tip "top-up", care au timpi de executie foarte redusi, compania depinde de intregul lant de aprovizionare pentru a respecta termenul de livrare al produsului cerut de client.