Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Legaturi feroviare directe de la Bucuresti catre Salonic, Istanbul si Sofia

postat 8 mai 2017, 22:51 de Cargo Magazin
CFR Călători informează că în perioada 2 iunie - 2 octombrie a.c., pasagerii vor avea legături directe de la București către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia și retur. Pasagerii își pot rezeva deja bilete la aceste trenuri.

Trenul către Turcia va circula zilnic și va avea în compunere un vagon cușetă și un vagon de dormit. O călătorie dus către Halkali/Istanbul costă aproximativ 49 euro la vagon cușetă cu 6 locuri , 54 euro la vagon cușetă cu 4 locuri și aproximativ 62 euro la vagon de dormit cu 3 paturi.

Și în acest an, pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia, vor putea călători între București Nord – Salonic și retur, o dată pe săptămână, cu plecare vinerea din Bucureşti și întoarcere din Salonic duminica. 
Un bilet pentru o călătorie dus, Bucureşti – Salonic, costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 56 euro la vagon cuşetă de 6 locuri, 62 euro la vagon cuşetă de 4 locuri şi 64 euro la vagon de dormit cu 3 locuri.

Trenul spre Sofia va circula zilnic, un bilet pentru o călătorie dus costă aproximativ 30 euro la clasa a 2-a.

De asemenea, pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate,într-o anumită perioadă, cu trenul, spre Grecia și Turcia recomandăm oferta tarifară internaţională InterRail. Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.
Comments