Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Lidl a inaugurat un depozit ultramodern la Lugoj

postat 18 nov. 2016, 01:46 de Cargo Magazin   [ actualizat la 18 nov. 2016, 01:59 ]
Concernul german Lidl a inaugurat oficial al patrulea centru logistic din portofoliu, situat la Lugoj (judetul Timis) si care va deservi cele 46 de magazine din partea de sud-vest a tarii. Depozitul este situat în apropierea autostrăzilor A1 și A6, pe o 
suprafaţă de 160.000 mp, dintre care 45.000 mp construiţi. Centrul logistic are o capacitate totală de 22.500 de paleţi (680 de TIR-uri) și un rulaj zilnic de 2.000 de paleţi trimişi în 46 de magazine.

Investiția totală s-a ridicat la 20 de milioane de euro și va produce 200 de noi locuri de muncă. Lucrările, efectuate de Bog ‘ Art, au fost efectuate în aproximativ un an. Noul centru logistic este cel mai modern deținut de Lidl, fiind construit după ultimele standarde de eficienţă energetică și protecție a mediului.

„Aici se vor desfăşura toate procesele care ne permit să asigurăm calitatea produselor şi livrarea lor la timp în magazine. Echipa de aici, de la Lugoj, este pregătită să ofere cele mai bune servicii. Suntem gata să facem faţă oricăror provocări, datorită faptului că fiecare angajat a beneficiat de o perioadă de şcolarizare în unul dintre celelalte trei centre logistice Lidl, din Chiajna, Nedelea sau Iernut”, a declarat Christina Lang, Director Sediu Regional Lugoj, Lidl România.