Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Livrarile DPD Romania au crescut cu 35% in primul semestru

postat 3 aug. 2016, 23:25 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 23:27 ]
Livrarile DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, s-au mentinut pe un trend ascendent in prima jumatate a anului, fata de perioada similara din 2015. Cresterea expedierilor s-a reflectat si in cifra de afaceri a DPD Romania, care s-a majorat cu 26%, comparativ cu aceeasi perioada a anului. Afacerile DPD Romania au ajuns, dupa primele sase luni din 2016, la aproximativ 47 de milioane de lei, cu peste 10 milioane de lei mai mult fata de cifra inregistrata in aceeasi perioada a anului anterior.

Evolutia a fost sustinuta de cresterea volumului de livrari cu 35%, fata de primul semestru din 2015. Din totalul expedierilor efectuate prin intermediul companiei, 88% au fost pe plan intern, 7% la nivel extern, iar 5% au fost generate de trimiterile din strainatate in tara. Principalele motoare care au condus la cresterea raportata de companie in primul semestru al anului au fost comertul electronic, expedierile internationale, dar si noul serviciu de livrare paleti in regim de curierat, PalettOne.

„Am avut parte de un prim semestru care ne-a validat tintele propuse pentru 2016. E-commerce-ul continua sa genereze cel mai mult business pentru curierat. Ce am observat, insa, anul acesta, este ca tot mai multi romani trimit sau primesc colete din strainate, iar DPD este expertul in livrari internationale. Un alt pilon important pentru noi au fost livrarile de marfa paletizata in regim de curierat, noul serviciu dedicat clientilor din zona de FMCG, printing, papetarie, home&deco si auto”, declara Lucian Aldescu, CEO al DPD Romania.