Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților îi susţine şi anul acesta pe sportivii paralimpici

postat 15 mar. 2017, 00:16 de Cargo Magazin   [ actualizat la 15 mar. 2017, 02:30 ]
DHL Express România organizează pe 17 iunie a opta ediție a Maratonului DHL Ștafeta Carpaților. Și în acest an, numeroase persoane publice, sportivi si vedete, susțin evenimentul. Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine! spun toți cei care au decis să se alăture ediției din acest an.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care iubesc alergarea, indiferent de vârstă. Structurat pe trei categorii de probe, Maraton (42,195 km), Semimaraton (21km) și Ştafetă (7km x 6 persoane), Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România, oferă participanților un traseu unic, precum și bucuria de a susține performanța sportivilor paralimpici români.

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților rămâne un mare susținător al practicării sportului în aer liber în rândul tinerilor, de aceea ei se pot înscrie gratuit în competiția de ștafetă (limita de vârstă 14 ani) sau semimaraton (limita de vârstă 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competiție unde participarea este gratuită și se adresează celor mici, cu vârste între 5 și 13 ani, fiind o categorie de concurs separată, cu distanțe mai mici de alergare.

Parteneriatul cu Comitetul Naţional Paralimpic continuă și în 2017, toate fondurile strânse din taxa de înscriere la eveniment fiind donate pentru a susține mai departe realizările sportivilor noștri paralimpici. 
Înscrierile sunt deschise pe maratondhl.ro, iar până pe 27 martie taxa este de 80 lei / persoană, pentru companii și persoane fizice.

După această dată, taxele sunt:
28 martie – 5 mai: 125 lei / membru de echipă, pentru companii și 90 lei / participant pentru persoane fizice
6 – 31 mai: 155 lei / membru de echipă pentru companii și 115 lei / participant pentru persoane fizice.