Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Memento Bus si Uber te iau gratis de acasa

postat 25 iul. 2016, 00:49 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:53 ]
Memento Bus, divizia de transport a Grupului Christian Tour, continua seria premierelor in turismul romanesc. Dupa lansarea, in urma cu putina vreme, a conceptului low cost bus, prin care orice calator se bucura de preturi inteligente, siguranta si confort, turoperatorul roman iese pe piata cu un nou produs: Te luam GRATIS de acasa!

Memento Bus a incheiat un parteneriat cu Uber, diversificandu-si serviciile si venind in sprijinul clientilor sai cu o cursa gratuita de acasa pana la punctele de unde pleaca autocarele. Acest lucru se intampla pentru prima oara in Romania. Practic, cele doua companii, Memento Bus si Uber, te ajuta sa mergi mai repede acolo unde iti doresti. Toti clientii din Bucuresti care finalizeaza rezervarea unei curse pe www.mementobus.com si isi creeaza un cont pe Uber, beneficiaza GRATUIT de o cursa Uber in valoare de pana la 25 de lei. Astfel, pasagerii pot ajunge mult mai facil de acasa pana la punctul de imbarcare Memento Bus.

Aceasta promotie este disponibila pe www.mementobus.com incepand cu 15 iunie 2016 si poate fi accesata de catre orice turist, utilizator de PC, tableta sau telefon mobil.