Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz extinde sprijinul oferit Turneului de Golf The Open

postat 26 iul. 2016, 02:21 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:22 ]
Mercedes-Benz prelungeste parteneriatul cu Clubul de Golf R&A, pe mai multi ani, in calitate de Masina Oficiala si Sponsor al Turneului The Open, extinzandu-si astfel parteneriatul cu cel mai vechi si mai inovator Campionat de Golf care celebreaza a 145-a editie saptamana aceasta, la Clubul Royal Troon, in Scotia.

Anul acesta, pe teren vor fi din nou prezenti mai multi ambasadori Mercedes-Benz, incluzandu-i pe dublul castigator Martin Kaymer, pe noii membri The Open Emiliano Grillo si Fabian Gomez, precum si pe ambasadorul recent numit la nivel mondial, Rickie Fowler. Pe durata desfasurarii turneului, Ambasadorii Mercedes-Benz vor conduce cate un model GLE 250 AMG, dinamic si agresiv.

Mai mult de 100 de autovehicule Mercedes-Benz vor forma o flota de lux pentru a transporta jucatorii, partenerii de joc (caddies), familiile si celebritatile prezente la Troon.

Mercedes-Benz a fost activ in golful profesionist incepand din anii 80, sutinand mai multe turnee de amatori si profesionisti, organizate la nivel national si international.