Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz, Masina Oficiala a sportului alb

postat 26 iul. 2016, 02:23 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:20 ]
Mercedes-Benz Romania continua parteneriatul cu Federatia Romana de Tenis pentru al treilea an consecutiv si sustine sportul alb, in calitate de Masina Oficiala, cu sprijinul Tiriac Auto. Pe toata durata celor doua evenimente de amploare din acest an, Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open si Cupa Davis Romania - Spania, autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz vor sta la dispozitia sportivilor si oficialitatilor.

"Tenisul promoveaza valori pe care Mercedes-Benz le are in ADN. Vorbeste despre dinamism, eleganta, precizie, performanta si este un sport orientat catre excelenta. Este deja o traditie pentru compania noastra sa fim alaturi de sportivii romani care fac performanta in tenis, asigurandu-ne ca acestia beneficiaza de calatorii la cele mai inalte standarde de confort si siguranta", a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes- Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open se va desfasura in perioada 9-17 iulie, la Arenele BNR din Bucuresti (Str. Dr. Lister, nr. 35, sector 5), iar meciurile din cadrul competitiei Cupa Davis Romania - Spania vor avea loc intre 15 si 17 iulie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Pe terenul de zgura de la Bucuresti se vor confrunta unele dintre cele mai apreciate jucatoare de tenis la nivel international, Romania fiind reprezentata de Simona Halep, Monica Niculescu, Patricia Maria Tig, Andreea Mitu, Elena Gabriela Ruse si Ioana Minca. La Cluj-Napoca, jucatorii care vor reprezenta tara noastra in intalnirea cu Spania au fost anuntati de capitanul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel: Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea.

In calitate de parteneri ai evenimentelor, Mercedes-Benz Romania si Tiriac Auto asigura transportul jucatorilor si al oficialilor, punand la dispozitia organizatorilor mai multe modele Noua Clasa E, intruchiparea stilului ultra modern si a caracterului sportiv rafinat, ce nu au egal in segmentul business premium. Designul acestui model combina eleganta modesta cu prezenta puternica in fiecare linie. Alaturi de Mercedes-Benz Clasa E, transportul este asigurat si de modelele Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz Clasa C T-Modell, Mercedes-Benz Clasa C, Mercedes-Benz Clasa C-Coupé si Mercedes-Benz CLA. Flota a fost completata de autovehiculul comercial Mercedes-Benz Vito, partener de incredere al Federatiei Romane de Tenis inca din 2014.