Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz Romania anunta o noua structura organizationala

postat 4 aug. 2016, 04:04 de Cargo Magazin   [ actualizat la 4 aug. 2016, 04:04 ]
La finalul anului 2015, Mercedes-Benz a implementat o noua structura organizationala, in linie cu strategia companiei la nivel globa. In prima etapa a procesului, diviziile Passenger Car si Commercial Vehicle au fost separate. Incepand cu 1 August 2016 a fost implementata cea de-a doua etapa a schimbarii organizationale, astfel ca structura Mercedes-Benz Romania integreaza trei divizii - Passenger Cars, Vans si Trucks & Buses. Fiecare divizie este condusa de cate un Managing Director – Philipp Hagenburger pentru Passenger Cars, Rolf Rosendaal pentru Vans, si Valeriu Zaharia pentru Trucks and Buses.

„Divizia de Vans Mercedes-Benz a fost mereu o referinta in segmentul premium al pietei locale auto. Mercedes-Benz este un reper de calitate si servicii premium pe piata romaneasca si ma bucur sa continui alaturi de o echipa cu rezultate foarte bune la nivel national”, a declarat Rolf Rosendaal, Managing Director Autovehicule Comerciale Usoare in cadrul Mercedes-Benz Romania.

Prin intermediul noii structuri organizationale, Mercedes-Benz poate raspunde mai bine nevoilor clientilor nostri si poate oferi solutii personalizate pentru segmentul de business local, atat pentru transportul de marfa, cat si pentru pasageri. Ne dorim sa pastram pozitia de lider in segmentele de camioane si autobuze si sa consolidam relatiile cu clientii. Fie ca luam in calcul costul total de exploatare, timpul operational petrecut de autovehicul pe sosea sau de mentenanta acestuia, Mercedes-Benz pune la dispozitia clientului instrumente care genereaza profit”, a spus si Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses Mercedes-Benz Romania.