Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz Romania, din nou alaturi de Cercetasii Romaniei

postat 11 aug. 2016, 00:18 de Cargo Magazin   [ actualizat la 11 aug. 2016, 00:18 ]
Mercedes-Benz Romania porneste pentru a saptea oara consecutiv in sprijinul campurilor de vara pentru cercetasi, in calitate de Masina Oficiala. Anual, evenimentul coordonat de Organizatia Nationala ”Cercetasii Romaniei” aduna peste 4.000 de cercetasi din tara si de peste hotare pentru participarea in cadrul activitatilor educationale. In anul 2016, Cercetasii Romaniei propun o noua serie de campuri cercetasesti, derulata in perioada iulie-septembrie, precum si o serie de activitati ingenioase si povesti la foc alaturi de copii si tineri pasionati de cercetasie si mediul inconjurator.

Incepand cu 26 iulie si pe toata durata verii, cercetasii beneficiaza de cele mai bune conditii de transport pentru desfasurarea programelor stabilite pentru campurile educationale din aceasta vara. Mercedes-Benz Romania pune la dispozitia cercetasilor un Citan si un Vito pentru transportul persoanelor si al materialelor necesare.

In 2016, peste 4.000 de copii si tineri din Romania, alaturi de voluntari adulti, contribuie la dezvoltarea unui viitor durabil in care educatia si comunitatea sunt pe primul loc. Startul a fost dat in perioada 18-24 iulie de catre Campul National de Temerari si a continuat cu Campul National de Lupisori, care a avut loc in perioada 24-30 iulie, in localitatea Crasna (jud. Covasna).