Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz Romania si TIFF au celebrat 10 ani de parteneriat

postat 25 iul. 2016, 01:53 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:01 ]
Intre 27 mai si 5 iunie 2016, Mercedes-Benz Romania a fost pentru a zecea oara consecutiv Masina Oficiala a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Limuzinele Clasa E au fost simbolul elegantei si distinctiei in cele 10 zile de festival si, in special, in cadrul Galei de Premiere de pe 4 iunie.

Cei 10 ani de colaborare au fost celebrati de Mercedes-Benz Romania printr-un moment artistic unic, in cadrul Galei de Premiere. Patru instrumentisti de la Filarmonica din Cluj au interpretat live o serie de piese din coloana sonora a unor filme celebre, culminand cu melodia "This is my song" scrisa de Charlie Chaplin si recunoscuta de publicul roman ca fiind simbolul emisiunii Telecinemateca. Momentul de pe covorul rosu poate fi vizionat pe pagina de Facebook Mercedes-Benz Romania: www.facebook.com/MercedesBenzRomania.

"In ultimii 10 ani, Mercedes-Benz a jucat un rol esential in spectacolul grandios al organizarii TIFF, un festival complex care solicita excelenta pana in cele mai mici detalii. In fiecare an, parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz aduce impreuna doua branduri care sustin si impartasesc valori comune - pasiune, fascinatie si excelenta. Mai mult, anual, avem onoarea de a recunoaste si premia actori care au adus o contributie cinematografiei romanesti", a declarat Philipp Hagenburger, CEO & Presedinte Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

La fel ca parteneriatul dintre Mercedes-Benz si TIFF, Mercedes-Benz Clasa E a ajuns la cea de-a zecea generatie de limuzine din segmentul business. Modelele Clasa E au oferit confort si siguranta actorilor si specialistilor sositi la Cluj-Napoca, iar Clasa C, Clasa S, Clasa V, Sprinter, Citan si Vito au contribuit, de asemenea, cu succes, la desfasurarea festivalului.

Traditia excelentei a continuat si la cea de-a XV-a editie TIFF, iar Mercedes- Benz Romania a rasplatit-o pe actrita Carmen Galin pentru contributia adusa filmului romanesc.