Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz Romania si TIFF, parteneriat de zece ani

postat 22 iul. 2016, 01:17 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:39 ]
Pentru a zecea oara consecutiv, Mercedes-Benz Romania este partenerul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), ajuns cu succes la cea de-a XV-a editie. Intre 27 mai si 5 iunie, Cluj-Napoca devine capitala filmului european, iar Mercedes-Benz este din nou Masina Oficiala si conduce catre covorul rosu cei mai de seama reprezentanti ai cinematografiei. Clasa E se va distinge in galeria limuzinelor, fiind cel mai nou model lansat, cu un design de top si un interior impresionant.

"De-a lungul anilor, Mercedes-Benz a devenit sinonim cu TIFF, cel mai spectaculos festival din Romania dedicat cinematografiei. In 2016, in scenariul acestei colaborari, parteneriatul dintre cei doi lideri aduce in prim plan zece ani de excelenta. TIFF este un episod important din activitatea Mercedes-Benz Romania, prin care recunoastem si recompensam excelenta an de an prin intermediul Premiului de Excelenta, cat si prin faptul ca oferim invitatilor de renume autoturisme de ultima generatie", a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

"Anual, parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz aduce impreuna doua branduri care sustin si impartasesc valori comune - pasiune si excelenta. Ne bucuram ca am reusit sa construim un parteneriat de traditie care anul acesta implineste 10 ani", a declarat Tudor Giurgiu, director festival TIFF.

La fel ca parteneriatul dintre Mercedes-Benz si TIFF, Mercedes-Benz Clasa E a ajuns la cea de-a zecea generatie de limuzine din clasa business. Clasa E va fi in centrul atentiei la a XV-a editie TIFF, impresionand prin inovatie si eleganta. Cu noi dimensiuni exterioare mai generoase, Clasa E va atrage privirile si datorita interiorului ce incorporeaza sinteza de emotie si inteligenta, pilonii filosofiei de design Mercedes-Benz. Alaturi de Clasa E, vor mai participa la festival Clasa C, Clasa S, Clasa V, Sprinter, Citan si Vito.