Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz Romania sustine muzica live de calitate

postat 26 iul. 2016, 02:13 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:12 ]
Mercedes-Benz Romania, promotor al performantei si excelentei in cultura, a sustinut pentru al doilea an consecutiv energia muzicii jazz din cadrul celei de-a patra editii a Festivalului de Jazz de la Timisoara, in calitate de Masina Oficiala.

"Mercedes-Benz continua seria parteneriatelor care impartasesc valori comune companiei si astfel, pentru al doilea an consecutiv, suntem incantati sa ne manifestam pasiunea pentru muzica de calitate, in cadrul JazzTM. Este o onoare pentru noi sa fim sustinatorii unor evenimente reper in Romania, care au ca element comun excelenta in cultura si sa punem la dispozitia invitatilor de renume autoturisme de ultima generatie", a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

Intre 1 si 3 iulie, Timisoara a fost un punct de reper pentru pasionatii de muzica de calitate din intreaga lume. Cele trei zile de JazzTM au gazduit artisti renumiti in lumea jazz-ului international. Cu sprijinul Centrului Autorizat RMB Casa Auto Timisoara, Mercedes-Benz Clasa E, Masina Oficiala JazzTM 2016, a stat la dispozitia numelor sonore din lumea muzicii jazz pe toata durata festivalului. Acestia s-au putut bucura de o experienta completa si confortabila la bordul elegantului autoturism, beneficiind de o noua generatie de motoare, cele mai noi sisteme de siguranta, confort desavarsit si infotainment.

Alaturi de Clasa E, la festivalul de jazz a putut fi admirat si Mercedes-Benz Clasa V, un model care impresioneaza atat la exterior, cat si la interior, datorita materialelor de inalta calitate, a design-ului modernist si dimensiunilor generoase, care asigura o experienta de calatorie eleganta si deosebit de confortabila.