Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz sprijina inotatorii romani

postat 22 iul. 2016, 05:45 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:12 ]
Mercedes-Benz Romania este din nou alaturi de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM) in organizarea Campionatelor Internationale de inot ale Romaniei, punand la dispozitia organizatorilor suport logistic, cat si sustinere emotionala in atingerea obiectivelor de calificare la Jocurile Olimpice de Vara de la Rio.

Campionatele Internationale de inot ale Romaniei, ce se desfasoara in perioada 25-29 mai la Complexul Olimpic de Natatie "Anatol Grintescu" din incinta Clubului Sportiv Dinamo, reprezinta ultima sansa pentru stafeta masculina de 4X100m liber de a indeplini baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cu scopul de a incuraja echipa masculina de stafeta 4x100m liber in lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an, Mercedes-Benz Romania si FRNPM au realizat un material video, lansand stafeta de suporter catre toti romanii. Camelia Potec, Andreea Esca, Vlad Petreanu, Andi Moisescu si bloggerii Cristian China Birta si Radu Dumitru au deschis cursa mesajelor de sustinere pentru inotatorii nostri intr-un material video dedicat acestora.

In cadrul Campionatelor Internationale de inot ale Romaniei, sportivii participanti, arbitrii si reprezentantii FRNPM se vor deplasa cu autovehicule Mercedes-Benz. Acestia se vor bucura de siguranta, confortul si eleganta Clasei C, de autoturismele compacte CLA si CLA Shooting Break, de spatioasa Clasa V, precum si de impunatoarele SUV-uri Mercedes-Benz GLA, GLE si Clasa G.

"Suntem bucurosi ca parteneriatul cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern ne da inca o data ocazia sa fim alaturi de sportivii acestei tari, iar ceea ce ne aduce impreuna este faptul ca avem aceeasi destinatie - locul 1. Am lansat romanilor provocarea de a sustine miza sportivilor de la stafeta de 4x100m liber si speram ca de ambele parti - atat a suporterilor, cat si a inotatorilor, sa avem stafeta castigatoare", a declarat Philipp Hagenburger, CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.