Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Mercedes-Benz Sprinter a atins borna 3.000.000

postat 21 iul. 2016, 01:46 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 12:41 ]

  
Mercedes-Benz Vans celebreaza o borna importanta in istoria modelului sau cu cel mai mare succes, Sprinter. De la lansarea sa pe piata in 1995, divizia a livrat 3 milioane de unitati clientilor din 130 de tari din intreaga lume. Recent Volker Mornhinweg, seful Mercedes-Benz Vans, a inmanat modelul Sprinter aniversar lui Bernhard Kibler, directorul general al producatorului de autorulote Hymer. Carosierul-partener al Mercedes-Benz Vans va transforma acest model intr-o autorulota premium HYMER ML-T.

"Sprinter este un van de dimensiuni mari potrivit in orice situatie. Chiar daca transporta o casa mobila sau livreaza bunurile comandate online, el ofera intotdeauna calitatea Mercedes-Benz. Sistematic extindem gama cu variante diferite. Pentru partenerii nostri carosieri, Sprinter este baza perfecta pentru o gama larga de suprastructuri, de la ambulante la autorulote de lux", a spus cu aceasta ocazie Volker Mornhinweg.

"Mercedes-Benz Vans este un partener strategic important, vehiculele sale fiind recunoscute printre cele mai sigure din clasa. Sprinter, in special, ofera o gama larga de echipamente de siguranta, precum Crosswind Assist, sistem unic in acest sector. in combinatie cu tehnologia noastra de carosare, echipamentele si finisajele premium, putem oferi clientilor autorulote care nu fac nici un compromis in ce priveste siguranta si confortul. Suntem incantati ca partenerul nostru de traditie ne-a livrat vehiculul Sprinter cu numarul 3.000.000. Felicitam Mercedes-Benz Vans pentru aceasta aniversare", a declarat, la randul sau, Bernhard Kibler.