Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noi dimensiuni pentru anvelopele Matador HR4 pentru transporturi regionale

postat 8 aug. 2016, 23:16 de Cargo Magazin   [ actualizat la 8 aug. 2016, 23:18 ]
Matador isi extinde portofoliul de produse la categoria anvelope pentru camioane si autobuze, incluzand anvelopa F HR4 pentru axul de directie si anvelopa D HR4 pentru axul motor la dimensiunile 315/70 R22,5. Ambele anvelope ofera o rezistenta la rulare imbunatatita semnificativ si un control optim la condus pe toate suprafetele de drum. Aceste anvelope constituie, totodata, o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru camioane si autobuze utilizate la transporturi regionale si pe autostrazi.

Dupa lansarea anvelopelor F HR 4 si D HR 4 la dimensiunile 315/80 R 22,5 anul trecut, Matador prezinta acum aceste modele de anvelope pentru axul de directie si pentru axul motor la dimensiunile 315/70 R22,5. Ambele anvelope ofera o durata indelungata de viata si sunt special echipate pentru a oferi siguranta completa la condus. Noul compus optimizat folosit la calea de rulare si o tehnologie speciala de realizare a canelurilor garanteaza tractiune si manevrabilitate impresionante, chiar si pe suprafete de drum ude.

Multumita superbelor sale performante de manevrabilitate, chiar si pe drumuri acoperite de zapada, anvelopa D HR 4 pentru axul motor este dotata cu simbolul Munte cu trei culmi si fulg de zapada (3PMSF). Anvelopa F HR 4 pentru axul de directie si anvelopa D HR 4 pentru axul motor sunt ambele inscriptionate cu simbolul M+S (noroi si zapada). In plus, noua structura a caii de rulare dezvoltata pentru anvelopele Matador seria HR 4 prelungeste considerabil durata de viata a anvelopelor si reduce consumul de combustibil. Ambele anvelope, F HR 4 si D HR 4, sunt concepute atat pentru camioane cat si pentru autobuze si ofera performante maxime la transporturile regionale si pe autostrazi.