Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Nokian E-Truck, noua gamă all-season pentru camioane

postat 30 mai 2017, 22:53 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 mai 2017, 22:54 ]
Producătorul de anvelope Nokian Tyres anunță lansarea Nokian E-Truck, noua gamă de anvelope destinate camioanelor, pentru orice tip de punte și orice sezon.

Cerințele la care anvelopa este supusă sunt acelea de a parcurge o distanță cât mai mare posibil în condiții de silențiozitate, siguranță și confort pentru șofer. Rezistența la rulare a anvelopei influențează pozitiv consumul de combustibil, iar carcasa solidă oferă posibilitatea reșapării. Acestea au fost punctele de plecare în conceperea noii game de anvelope all-season pentru camioane, Nokian E-Truck.

Gama de anvelope all-season pentru camioane, Nokian E-Truck, este optimizată pentru transporturi de mărfuri efectuate cu camioane medii și lungi, în condiții meteorologice obișnuite. Anvelopele sunt perfect echilibrate pentru o bună funcționare atât pe drumurile principale din Europa centrală, cât și din nordul acesteia.

Noile anvelope Nokian E-Truck vor fi disponibile începând cu toamna anului 2017 în cele mai populare dimensiuni europene de anvelope pentru camioane și autobuze.