Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Nokian Hakkapeliitta R2 - Anvelopele anului 2016

postat 22 iul. 2016, 00:12 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 07:57 ]
Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope din Finlanda a castigat renumitul premiu Anvelopele anului 2016 cu anvelopele de iarna Nokian Hakkapeliitta R2.

Noua anvelopa Nokian Hakkapeliitta R2 este o anvelopa de iarna veritabila conceputa pentru automobilele electrice unice BMW i3 si combina rezistenta la rulare extrem de scazuta, aderenta de prima clasa si confortul de conducere exceptional. Marimea noului model de anvelope este 155/70R19 88Q XL. Aceasta introducere moderna in familia Nokian Hakkapeliitta constituie tehnologia viitorului. Prima anvelopa de iarna din lume cu clasa energetica A. Testele au indicat faptul ca anvelopele Nokian Hakkapeliitta R2 pot reduce rezistenta la rulare a vehiculelor electrice cu pana la 30%.

Distanta de deplasare este esentiala pentru soferii de automobile electrice si constituie o preocupare importanta in special la temperaturi scazute, cand performanta bateriei poate fi compromisa. Fiecare kilometru conteaza si, prin urmare, rezistenta scazuta la rulare este esentiala atunci cand vine vorba de anvelope. Nokian Hakkapeliitta R2 inseamna ca acest lucru nu ar trebui sa vina in detrimentul unei aderente excelente pe vreme de iarna - demnul beneficiar al premiului Tire Technology of the Year (Anvelopele anului), a afirmat Graham Heeps, redactor al revistei Tire Technology International si presedinte al juriului.

"Suntem mandri ca putem asigura o aderenta mai mare in timpul iernii, mai multa liniste si, in special, o distanta de deplasare mai mare pentru un numar din ce in ce mai mare de proprietari de automobile electrice prin intermediul anvelopelor veritabile de iarna Nokian Hakkapeliitta R2. Principiul nostru fundamental in ceea ce priveste dezvoltarea produselor il constituie transportul sigur si ecologic", a declarat Juha Pirhonen, Vicepresedinte C&D, Nokian Tyres.