Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Nokian Tyres lansează anvelopa Nokian Rockproof

postat 3 oct. 2016, 23:17 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 oct. 2016, 23:18 ]
Nokian Tyres anunță lansarea anvelopei Nokian Rockproof, destinată conducătorilor auto profesioniști și entuziaștilor aventurilor off-road. Anvelopa este concepută pentru utilizarea în condițiile extrem de solicitante ale terenului accidentat, fie că este vorba de cariere de piatră, teren forestier sau zone miniere, înglobând în structura sa un compus utilizat în minerit care o face rezistentă la impact imprevizibil.

Inovația este adusă de noul compus din care este realizată banda de rulare - Nokian Rockproof Hybrid, care împreună cu profilul agresiv al acesteia contribuie la maximizarea rezistenței anvelopei chiar și în condițiile dure ale off-road. Modelul Nokian Rockproof, deși destinat camioanelor ușoare, SUV-urilor și vehiculelor off-road, a fost dezvoltat în cooperare cu divizia Nokian Heavy Tyres și testat de conducători auto profesioniști în zone miniere și cariere de piatră din Europa și America de Nord.

În dezvoltarea anvelopei Nokian Rockproof, producătorul nordic de anvelope a îmbinat durabilitatea cauciucurilor destinate utilajelor și mașinilor grele cu confortul cauciucurilor pentru autovehicule. Indicele de viteză al acestui model este Q (160 km/h), iar în Europa modelul va fi disponibil în 8 dimensiuni. Nokian Rockproof va fi disponibil pe piață la începutul anului 2017.